Mega Verhuur Bedrijf uit Zuid Holland

Ons bedrijf is gevestigd in Zuid Holland, om precies te zijn in Alphen aan den Rijn. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van attracties en andere leuke dingen voor je bruiloft of ander feestje. Via onze overzichtelijke website is het 24 uur per dag mogelijk om jullie trouwdatum of de datum van een andere evenement vast te zetten en de juiste spullen te huren.


Ons bedrijf is een onderdeel van Magic Weddings en valt onder de BV Capital Shopping. Alles wat je op onze website kunt vinden is ons eigendom en hebben wij dan ook zelf fysiek op voorraad in ons magazijn. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit hoog houden en zijn wij niet afhankelijk van andere partijen.


Ons adres is

MegaVerhuur.nl / Magic Weddings
Ondernemingsweg 2b
2404HN Alphen aan den Rijn


TEL: 0172-201586

MAIL: 


Trots op onze Reviews

Wij doen er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Dit is te merken in de reviews die wij krijgen van onze klanten. We zijn hier daarom ook erg trots op!


Ook een review schrijven? Klik hier!


Magic Weddings Bruiloft DJ


Wij wensen u veel plezier toe met alle voorbereidingen voor jullie feest en hopen van harte dat wij onderdeel mogen zijn van deze mooie dag!


Met vriendelijke groeten,
Rutger Alexander - Planning MegaVerhuur.nl